Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kreska,

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, tak jakos wpadlem na kresce na ten temat , to jest na powaznie jezeli ktos sobie chce trollowac to niech trolluje,

czekam na normalne odpowiedzi i chce posluchac jakis historii albo jak to sie zaczelo

tak wiec jaki u was byl pierwszy raz na fetce, albo mecie i co was skusilo , co sie dzialo kiedy i ile lat mieliscie :)

Ja jak mialem 16 lat, bylem w centrum z kolegami i nudzilo nam sie a ze wiedzialem ze moj kolega napierdala z innymi

to zaprosil mnie czy chce sprobowac a wtedy bylem strasznie przymulony bo malo spalem, jebnalem 3 krechy

od razu sie obudzilem i poczulem motylki w brzuchu i latalem bo mialem tyle energi i sily, nie spalem 2 dni od tego sie zaczelo

dobrze ze nie jestem uzalezniony i biore jak mam ochote albo jakas impreza na relaks :)

mozna tez sie wypowiadac o piksach [ sam nie bralem ] ale jestem dosc ciekawy :)

( czekam na hejty ze jestem cpunem )

cos na fazie - klik

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi, ale tak to się najczęściej zaczyna, że na imprezie raz weźmiesz a potem będziesz uzależniony nawet nie wiedząc kiedy.

Ja nic nie biorę  ;)

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...